Dugogodišnje iskustvo u veleprodaji i distribuciji mleka i mlečnih proizvoda

D.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge Euro Line osnovano je kao porodična firma 28. novembra 2005. godine u Kragujevcu, gde je i danas sedište. Naš cilj bio je da osnujemo privatnu firmu za veleprodaju i distribuciju mleka i mlečnih proizvoda, koja će obezbediti svakodnevno snabdevanje potrošača u svakom delu zemlje i regiona. Od osnivanja neprekidno radimo na tome da postanemo lider u toj oblasti.

Kako razmišljamo...

Razvili smo dinamičan model poslovanja, što znači da prilagođavamo rad tržišnim uslovima i trendovima, standardu kupaca, njihovim potrebama, konkurenciji... Svakoga dana distribuiramo visoko kvalitetne i zdrave proizvode, kakve potrošači vole.

Gde smo danas...

Godine 2009. otvorili smo moderno opremljen poslovni i distributivni centar u Vučkovici, na teritoriji opštine Knić, sa poslovnom zgradom, magacinskim prostorom, najsavremenijom hladnjačom i transportnom flotom za prevoz prehrambene robe i mlečnih proizvoda. Tada počinje i naša saradnja sa velikim brojem kupaca i dobavljača u zemlji i regionu.

Godine 2013. dobili smo HACCP sertifikat i Rešenje o ispunjenosti uslova za izvoz u zelje CEFTA sporazuma, među prvima u zemlji. Do sada smo proširili poslovanje na Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju.

Godine 2014. i 2015. imali smo značajan rast i usvojili smo novu strategiju poslovanja: formirali smo putnu službu i komercijalu, organizovali obuku svih zaposlenih za primenu HACCP, proširili logističke kapacitete, angažovali novu, stručnu radnu snagu. Sve vreme održavali smo mrežu postojećih saradnika i kupaca, jačali smo prodaju i plasman, pre svega se usmeravajući na nova mesta i regione.

Godine 2017. sproveli smo kapitalnu investiciju, sagradili i pustili u rad hladnjaču, namenjenu otkupu, preradi, zamrzavanju i skladištenju. Kapacitet skladištenja hladnjače u minusnom temperaturnom režimu do -20°C je 1.000 tona, a kapacitet šok tunela (tokom 24 sata) 18 tona. Lager koji ne zahteva minusni režim ima kapacitet 500 paleta.  Prerada površine 235m2 od opreme zasad ima inspekcijsku traku i vibrotresač. Moguće je ugovoriti dodatnu logističku podršku i vozila sa plusnim i minusnim režimom. Hladnjača omogućava širenje delatnosti na preradu voća i iznajmljivanje prostora.

Takođe, 2017. godine širimo poslovanje na segment uvoza i tokom 2018. postajemo jedan od lidera za uvoz i distribuciju Jager sireva edamer, gauda, trapist, kao i mešovito mlečnih sireva iz Republike Nemačke, a odmah nakon toga pokrećemo saradnju sa  proizvođačima konditora iz Republike Turske, sa kojima smo ostvarili kontinuiranu i čvrstu saradnju, kao i stabilan uvoz čokolada, biskvita, tvrdih i gumenih bombona, voćnih karamela, bombonjera...). Sa svojom pozicijom liderskog uvoznika u mogućnosti smo da kupcima ponudimo najpovoljnije cene, nove atraktivne proizvode, odličan kvalitet, sanitarno i zdravstveno proverene i sigurne proizvode, kao i stalnost snabdevanja. S obzirom da se naši proizvodi sve više traže širom Srbije i da smo u 2018. godini započeli saradnju sa velikim brojem novih velikih trgovinskih lanaca koji su ulistali naše brendove "Pastir", "Jager" i druge proširili smo vozni park sa još novih vozila koja poseduju termo-king rashladne sisteme, proširili mrežu komercijalista i formirali posebnu diviziju za HORECA sektor. Zbog naprednog širenja posla uveli smo novo softversko rešenje koje pokriva i povezuje sve sektore poslovanja u jednu celinu i sproveli obuku radne snage za njegovo stručno korišćenje.  

Godine 2019. "Euro Line" dobija dozvolu nadležnog državnog organa za konfekcioniranje mlečnih proizvoda u posebnom objektu - koji je opremljen linijom za konfekcioniranje i koji je uposlio novu radnu snagu u našoj kompaniji.

Tradicionalni proizvodi "Pastir"

Godine 2016. razvili smo naš brend ,,Pastir’’.

,,Pastir"​ je brend ukusnih, veoma kvalitetnih i zdravih mlečnih proizvoda, koji čuvaju duh tradicije, recepture i iskustvo spremanja, koje se prenosilo generacijama.

"Pastir" teži da očuva tradicionalne metode u pripremi proizvoda od mleka i raznih delikatesa, koristeći isključivo mleko domaćih krava.

Sitan sir, mlad i zreo sir u kriškama, zlatarski sir, feta, gurmansko meze, kačkavalj, dimljeni kačkavalj, pizza sir, krem sir, mladi kajmak, kajmak namaz, kisela pavlaka, paprike u kiseloj pavlaci seckane i cele, cherry paprike punjene sirom... su proizvodi koje "Pastir" nudi tržištu, a uskoro će se ovoj porodici pridružiti i novi.

Godine 2019. asortiman "Pastir" proizvoda širi se sa mlečnih i na suhomesnate proizvode. Posebno smo ponosni na našu "Pastir" hamburšku slaninu, kranjske kobasice (klasik, pikantne i punjene sirom), čajnu kobasicu, a veoma su tražene i "Pastir" mini koktel viršle.

Kupci prepoznaju kvalitet i vole ukus "Pastir" proizvoda.

Predlažemo da se nađu i u vašem prodajnom objektu

U planu je kontinuirano širenje i razvoj "Pastir"​ brenda, koji se distribuira veleprodajama i maloprodajama, restoranima, hotelima, pekarama, brzim hranama, ugostiteljskim i prehrambeno prodajnim objektima u Srbiji i regionu. Cilj nam je da svakodnevno povećavamo broj zadovoljnih kupaca i potrošača, gradimo i negujemo odnose sa poslovnim partnerima, a sve u cilju zadovoljenja potreba finalnih kupaca. Težimo unapređenju i liderskoj poziciji brenda "Pastir"​ u regionu i želja nam je da se naš brend pozicionira na tržištu visokim kvalitetom, prepoznatljivom ambalažom i povoljnom cenom. Primenom HACCP standarda garantujemo bezbednost i sigurnost naših proizvoda, a godine 2017. sproveli smo zaštitu žiga "Pastir", kao potvrdu njegove autentičnosti.

Novo na tržištu - brend konditorskih proizvoda "Maja"

Godine 2019. kompanija Euro Line pokreće po prvi put svoj brend konditorskih proizvoda pod nazivom "Maja". Prvi proizvod pod brendom "Maja" jesu napolitanke premium kvaliteta sa 80% fila, u 3 ukusa: čokolada, lešnik i čokolada - mleko. Planiramo razvoj asortimana i popunjavanje drugim artiklima,

Pastir mlečni proizvodi
Deo palete Pastir proizvoda
promocija pastir euro line
Prve promocije Pastir mlečnih proizvoda
Promocija Maxi
Nove promocije Pastir mlečnih proizvoda
Pult Pastir
Pult Pastir
Promocija Pastir gurmansko meze
Promocija Pastir gurmansko meze
Promocija Pastir mlečnih proizvoda
Promocija Pastir mlečnih proizvoda
MAJA POSTER

Partneri - dobavljači

Pored proizvoda "Pastir", mešovito - mlečnih proizvoda "Bellisa" i konditorskog brenda "Maja" kompanija nudi širok asortiman prehrambenih proizvoda poslovnih partnera.

Kategorija mleko i mlečni proizvodi

Milkop, Kuč, Mlekara Šabac, Belanova, kao i inostrani proizvođači iz Nemačke Jäger i Rücker i Litvanije Vilvi

Kategorija meso i mesne prerađevine

Carnex, Industrija mesa Topola, Matijević, Braća Đokić, Tisacoop, Fining, kao i inostrani proizvođači iz BiH Imel

Kategorija kondimenti

Polimark, Class, Interkomerc

Kategorija konditori

Čutura, Pahuljica, Moravka, kao i inostrani proizvođači iz Turske Aslan, Vural, Siyer, Venus, Aldiva

Kategorija ostala prehrambena roba

Mlintest

U pregovorima smo sa novim potencijalnim saradnicima.

Partneri - dobavljači

Mlekara Milkop
Pastir mlečni proizvodi u saradnji sa Mlekarom Šabac
Aslan
Jager logo
Belanova saradnja sa Euro Line
Siyer
Imel
Imel
Matijevic saradnja Euro Line
Carnex saradnja sa Euro Line

Partneri - kupci

167.246x0

Misija

Lidersko pozicioniranje brenda “Pastir”

Naša misija je da na osnovu iskustva koje imamo u distribuciji i veleprodaji mleka i mlečnih proizvoda razvijemo i pozicioniramo brend "Pastir" među lidere na tržištu i duboko u svesti potrošača kao jedan od najboljih, najzdravijih i najkvalitetnijih brendova u kategoriji mlečnih proizvoda.

Vizija

Lider u distribuciji mleka i mlečnih proizvoda

Naša vizija je da stalnim ulaganjem i usavršavanjem kvaliteta usluga postanemo lider u distribuciji mleka i mlečnih proizvoda.

Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge "Euro Line"
Dušana Mugoše 15, 34000 Kragujevac

+381 (0) 34 591 415, 591 416, 591 417
office@pastir.rs